Proloquo2Go

Proloquo2Go 1.5

Altijd een stem op zak

VOOR

  • Zeer overzichtelijk menu
  • Te personaliseren pictogrammen

TEGEN

  • "Blikkerige" stemmen

Uitmuntend
8

Proloquo2Go is een communicatie-applicatie voor iPhone, iPad en iPod touch. Met 't handige programmaatje voeren mensen met spraakproblemen tekst en begrippen in, die vervolgens uit de speaker klinken.

Proloquo2Go beschikt over een menu vol met pictogrammen die basisbegrippen en frasen voorstellen. Tik je de symbolen aan, dan verschijnen ze in een regel bovenin je scherm. Hier bevindt zich ook de knop om de gekozen begrippen in volgorde hardop voor te laten lezen.

Naast pictogrammen bevat Proloquo2Go een extra groot toetsenbord waarmee je uit te spreken tekst invoert. Gelukkig bevat de app ook een geheugen met recent voorgelezen tekst, zodat je frequente zinnen niet herhaaldelijk in hoeft te tikken. Bovendien maak je met Proloquo2Go veelgebruikte zinnen aan en voeg je er desgewenst een afbeelding aan toe.

Voorlopig beschikt Proloquo2Go alleen over Engelssprekende stemmen. Zoals verwacht klinken deze nogal blikkerig, maar de stemmen zijn zeer goed verstaanbaar en dat is natuurlijk waar het om gaat.

Proloquo2Go geeft een stem aan mensen die spraakproblemen ondervinden en doet dat op zeer eenvoudige en intuïtieve wijze. Daar de applicatie gesproken taal en symbolen verbindt, is Proloquo2Go ook nog eens bijzonder geschikt als educatief instrument.

Meeste downloads Utilities & Tools voor iphone

Meer
Proloquo2Go

Download

Proloquo2Go 1.5

Beoordelingen about Proloquo2Go